2017-03-12 296 浏览
约左个好耐冇见嘅friend去金钟食lunch。因为佢想悭钱,但又想食英式午餐,所以我就推介左Oliva's Super Sandwiches畀佢! ~我之前已经系尼间野旗下嘅其他分店食过,所以对佢印象真系唔错。今次,我特登order左之前成日都想试嘅「蚬肉配忌廉汁拼肉酱意粉」,因为平时嫌夜晚食尼个餐好heavy。今次lunch食罪恶感好似冇咁大。尼个餐肉酱同忌廉做得好夹。我平时最惊啲忌廉汁唔够浓,会变得又似汤,又似酱! 好彩今次完全冇问题。 我个friend见我觉得个餐唔错,就同我order左个一模一样嘅!佢都觉得尼个餐60几蚊,又有忌廉白汤送,又有餐饮送真心唔错。不过,我地都觉得,如果间野lunch hour可以少啲人就perfect啦...

2015-12-23
等候时间
13 分钟 (堂食)
  • 蚬肉配忌廉汁肉酱意粉