今日雖然落大雨但係都無阻我要去試一試近排好出名同好打卡able嘅冒煙飲品——台灣霧之戀🥤🌫本身睇相已經覺得好吸引🤩去到就諗都無諗揀咗佢哋最signature同最靚嗰杯招牌超級芒果三重奏🥭我order嘅係芒果椰奶X小芋圓($42)😋終於攞到手嘅時候真係唔捨得飲😂佢用兩層杯將乾冰放喺嘢飲嘅杯下面,營造到好仙嘅霧之戀感覺🌫再用一隻碗仔將啲芒果椰奶放喺上面🤤首先芒果好好味唔會太酸又唔會死甜🥰另外杯椰奶嘅甜度對我嚟講適中而啲芋圓都好煙韌😙有得飲又有得食好得意🤣不過如果唔係太鍾意食芒果嘅朋友都唔洗驚,因為佢哋仲有好多其他系列嘅選擇👍🏻例如多多乳酸系列、奶茶系列、牛乳系列等等🥸⚠️仲有記住要follow佢哋嘅社交平台就可以享有買一送一優惠⚠️

外卖自取