2021-02-28 31 浏览
星期日要chill 一chill💕💕💕呢間好食! 真心正Wo!一入到去 哇!講英文🤭我多年學到最有用的生字大派用場啦! This This This , thank you 🤪Starter: Potato Skins ($138)香脆芝士烤薯皮 我好鐘意食薯角 薯格個d 💕💕 呢個配上番茄醬 牛油果醬 酸忌廉 同埋仲有芝士等等 好好食💕💕 一d 都吾油 超夾超夾😍Salad: Prawn & Avocado salad ($158)牛油果芒果蝦沙律 我第一次覺得沙律好好食 佢個醬汁勁好食😋 同埋芒果超甜!! !Main Dish: Suckling Pig ($258)歐式脆皮乳豬 係好香脆嘅 不過個人唔係太鍾意 有啲太肥了🤣🤣🤣一般一般 Dessert eath by Chocolate ($88)甜品梗係有我最鍾意嘅心太軟 好似每次食甜品都係食呢個🤪🤪 熱辣辣流心朱古力 配上洒冧雪糕🍦Drinks:Strawberry Cobbler ($88)是紅酒 小紅莓甜酒 檸檬同紅莓 溝埋一齊 覺得有少少藥水味😂 不過之後冰融化咗 減淡左就變咗係紅酒味Pink Colada ($88)呢
星期日要chill 一chill💕💕💕
呢間好食! 真心正Wo!
一入到去 哇!講英文🤭

Starter: Potato Skins ($138)

Dessert
eath by Chocolate ($88)

Drinks:
Strawberry Cobbler ($88)

Pink Colada ($88)
呢個係椰汁溝酒 正正常常吧🤭

The Blind Pig