三個人一入餐廳waitress就問係咪食自助餐, 四百幾蚊. 見唔係太餓. 決定唔食.入到去望一望. 即刻講左句: 好彩決定唔食! 一睇就知冇野食!!!睇餐牌: 勁少choice. Pasta 得三款揀. 兩個揀左pasta, 一個揀左Tuna Salad.我自己個白汁pasta好食. 尤其鍾意個pasta sauce.'arm arm 好'. 唔會太稀, 唔會太'傑' (個人standard: 好鍾意食Grappas既pasta, 但係個由於個sauce 太'傑', 次次食到一半已經飽晒..)但係可以鹹d.另外個pasta 同salad, comment 都係好食.冇水供應. 要叫Evians. (即係要卑錢~)環境: 酒店裝修, 當然ok.服務: ok.

冇水供應. 要叫Evians. (即係要卑錢~)

環境: 酒店裝修, 當然ok.

服務: ok.