招聘中
最高可达 $18,000
月薪
作為一個鍾意食海南雞飯嘅人,我又覺得呢set 嘢無啲人講到咁差嘅,個雞有雞味,我覺得都算滑嘅,係比較細舊,無咩咬口,比起個雞,我反而對個飯有意見多啲,一個飯一個女仔都唔夠食喎,勁細碗,食完都唔飽嘅,非常唔抵,個飯味道普通啦,夠油但唔夠香,都係嗰句,得個兩啖,都未試清楚就食完。啲醬汁ok 既,係個薑蓉唔係好夠味。對面嘅朋友叫咗個tiramisu 刨冰,一上枱嚇一嚇,十分大個,我估四個人食就啱啱好,我地兩個人,食到一半已經搞唔掂。味道就普通,係份量好大,呢個性價比反而好高。其實個海南雞飯set 真係ok, 起碼我會再想食多次,但如果要排隊就不了,當日我係五點入去嘅,大把位,啲人態度都幾好,食完岀去已經無咩位淨,但見上菜都幾快手,算係咁啦。