餐厅: 旺記冰室 (建利大廈)
资讯:

2018-08-25 166 浏览
嬴塊蛋!好好食!蛋有蛋味並唔係廢話,好多地方都有蛋味,但冇佢整得咁出,叉燒算正常,但隻蝦冇得頂.每日特餐都唔錯,如果D菜可以轉下就好.(佢本身好似係沙律菜,紫色果D)順便一提大食既男仔記得多飯,可以既話多埋汁都得.面餐冇乜特別,主打+錢轉個奶油豬.服務態度正常,算比其他茶餐廳好,起碼唔會催落單.個個伙記都好好,要咩佢都盡量幫你,特別一提係金色頭髮女同事做事醒目快手.人靚聲甜.中英普都得.正啊!(題外話)當然其他伙記都好好!地方乾淨.抹台布冇味(算係難得).建議大家去食中午要大概12點前到,因為12點01分開始就要排長龍,溫馨提示:人齊先入得.中午黎講6X蚊都算係中上價錢,值唔值就睇個人喜好啦,因為果條街最便21蚊至最貴80蚊都有.所以我個人認為價錢合理.抵唔抵食見仁見智.呢一間冇晚餐,如果要食晚餐就要去尖咀果間食
面餐冇乜特別,主打+錢轉個奶油豬.
地方乾淨.抹台布冇味(算係難得).
中午黎講6X蚊都算係中上價錢,值唔值就睇個人喜好啦,

呢一間冇晚餐,如果要食晚餐就要去尖咀果間食
2018-08-24