2019-10-20 807 浏览
星期五夜晚放工行咗一陣尖沙咀就喺附近搵嘢食朋友話聽講呢間都唔錯所以就上咗嚟食環境都算闊落一入去好多阿豬媽會招呼你不過就會一開始就問你燒唔燒肉咁我哋係睇緊Menu叫佢等陣先期間佢都問咗幾次燒唔燒,睇嚟燒肉好賺好多最後我地得兩個人就費事燒肉叫兩個主食就算佢嗰度啲嘢價錢都係$100以上我哋叫咗碟炒粉絲,牛肉唔係好多,但勝在味道好,不過一點要$110睇佢用嘅料其實覺得唔算值,不過係用嚟交鋪租係咪想煮食之前佢開放左呢五碟喺枱個人覺得最好食係個豆腐其他就普普通通啦我哋另外仲叫咗個牛骨湯,佢會另外有一小碗飯, +1小我哋另外仲叫咗個牛骨湯,佢會另外有一小碗飯, 加一小碟鹽牛骨湯比較清,認真咁食都食得出有牛味,入邊有大概四舊類似牛仔骨既肉骨偏多,冇乜味有少少脂肪正正常常啦佢好似同炒粉絲同價,我個人會鍾意炒粉絲另外呢度其實都見到有啲韓國人幫襯,我諗佢哋嘅味道都算係正宗,同埋啲侍應好似個個都係識韓文,所以如果想是正宗韓國菜可以過嚟試吓不過我個人唔係好鍾意佢哋嘅態度就係不停咁催你買單因為唔係叫燒肉所以限時
星期五夜晚放工行咗一陣尖沙咀就喺附近搵嘢食

朋友話聽講呢間都唔錯所以就上咗嚟食
環境都算闊落一入去好多阿豬媽會招呼你
不過就會一開始就問你燒唔燒肉

最後我地得兩個人就費事燒肉叫兩個主食就算
佢嗰度啲嘢價錢都係$100以上

係咪想煮食之前佢開放左呢五碟喺枱
個人覺得最好食係個豆腐其他就普普通通啦

骨偏多,冇乜味有少少脂肪
正正常常啦

佢好似同炒粉絲同價,我個人會鍾意炒粉絲