2021-09-30
做左成個禮拜嘢,放假嘅時候梗係要去放鬆吓,比自己個腦同埋身體休息吓先得喇!夜晚約咗朋友去飲嘢,下晝就梗係去飲杯咖啡,食件蛋糕🍰<<角落>> 餐廳有一個大大嘅打卡位,而且仲有一個好大嘅玻璃窗位,可以坐喺度嘆住咖啡望吓街景!都可以話係非常舒適好relax嘅地方!叫咗一杯Rose Latte$39⭐️呢杯Latte好滑!而且呢個奶香味好重,再加埋有淡淡的玫瑰香味,成杯咖啡感覺好清新好Fresh!!另外仲叫咗一件富士蘋果生芝士蛋糕$48⭐️呢個芝士蛋糕一啲都唔會好甜,但係依然可以保持到好濃郁嘅芝士味,再加埋呢個富士蘋果嘅少少酸味,令到成個蛋糕甜而不膩🤤喺呢度食嘢嘆吓咖啡嘅感覺真係好正!完全可以有一種放假好放鬆嘅感覺❤️❤️
<<角落>>