2018-08-17 424 浏览
之前因為幫BB搵百日宴場地的時候已經嚟過呢間餐廳睇過,已經俾佢呢度嘅環境裝修所吸引,今次、我哋就真係過嚟食嘢啦!My Day Dining 位於鬧市中知名商場的歐陸氣派宴會場地,擁有極佳的優雅室內外環境,講下啲食物先!今次我我哋係食半自助餐、主菜叫咗個德國豬手(好多⋯⋯好大份、最後食唔晒要打包)同埋魚翅鮑魚飯(個汁整得幾好,我食晒)、佢仲跟咗個海鮮拼盤俾我哋、每人有龍蝦半隻、🦐一隻,青口一隻、長腳蟹鉗一條。另外可以自己出去自助形式拎嘢食、種類尚算豐富、有象拔蚌仔、多款沙律及前菜小食。我最鍾意呢度嘅服務、因為當日我帶左Bb, 服務員好細心地為我們安排BB枱、招呼非常好!所以我覺得呢度服務員水準都唔錯!#MyDayDining #半自助歺#吃貨

同埋魚翅鮑魚飯(個汁整得幾好,我食晒)

所以我覺得呢度服務員水準都唔錯!

#MyDayDining #半自助歺
#吃貨