2021-04-06 727 浏览
復活節假期最後一日 諗住搵d好食ge小炒菜式點知全部中伏 兩個人 叫左四樣嘢 全部都好難食🤮1. 咸菜豬肚湯 - 好淡 無味 似係水多過湯 豬肚有腥味👎🏻👎🏻👎🏻好失望😫2. 八珍豆腐煲 - 好咸 味精重 豆腐一d都唔滑唔香👎🏻👎🏻👎🏻3. 啫啫雞煲 - 從來未試過啫啫雞煲會唔好食😨 雞好’鞋’ 好咸👎🏻👎🏻👎🏻4. 炸大腸 - 少少脆 但炸得唔夠透👎🏻👎🏻👎🏻野食已經難食 最恐怖係我果個枱俾佢地當係雜物枱 不停放d芒果乾 汽水 凍檸茶 枱布係我地張枱 得閒就果黎飲兩啖野 個啤酒啊姨又會過嚟係我地面前除口罩食塊芒果乾 飲啖檸檬茶 支飲筒都唔知有無滴落我地碟餸到😫 個老闆娘長期無帶口罩 只係勺住係耳仔 好無衞生 好核突🤮🤮🤮其實去到第四樣嘢黎果時係黎錯左 我地已經話咁取消要第四樣野 佢係立刻改口話無下錯單 又立即話已經整梗唔準取消 真係好衰 迫人食 仲要咁難食ge野😫 無論食物 衛生 服務 環境 一律👎🏻👎🏻👎🏻我地一定唔會再來 希望大家都唔係黎中伏同谷氣🙄🤢🤮
復活節假期最後一日 諗住搵d好食ge小炒菜式
點知全部中伏 兩個人 叫左四樣嘢 全部都好難食🤮