餐厅: Amplifier Restaurant (積福街)
资讯:

2021-03-13 440 浏览
简直系十大伏食排头3位嬲到我第一次系OpenRice 卑负评最好嘅朋友生日,预早打去订咗枱话想要梳化位同Order定威灵顿。但去到无咗件事,梳化位full晒,安排咗张一分为二嘅4人枱卑我地,明明仲有几张4人枱😑但唔紧要,考虑到可能有其他客人都订咗枱,咁就同个侍应讲因为想帮朋友影嘅生日相背景好睇啲,转头有客走咗,可否转过去!?侍应亦表示ok!然后就嗌耶吃。生蚝🦪同两个餐汤都唔错!蒜蓉包同鹅肝都好香,朋友仲表示好满意!帕尔马火腿密瓜就稍为失色🤏轮到主角威灵顿出场,就出事啦系冻嘅无温度可言,都唔知吃紧乜,真心难食朋友话呢两旧耶仲鞋过牛尾汤d牛尾😓大啖d都咬唔到,完全吞唔到,想勉强吃都吃唔落去。。。到最后试咗两啖就摆咗系到,好浪费,真系心情都无埋话要转枱到最后蜡烛都吹埋都系无咗件事🙄埋单千5左右,难食兼受气,无服务可言态度仲要系劲差!都唔明凭咩收呢个价🙄🙄d好评点来?抑或只系我唔好彩
简直系十大伏食排头3位
嬲到我第一次系OpenRice 卑负评

轮到主角威灵顿出场,就出事啦
系冻嘅
无温度可言,都唔知吃紧乜,真心难食
到最后试咗两啖就摆咗系到,好浪费,真系心情都无埋

Beef  Wellington set

话要转枱到最后蜡烛都吹埋都系无咗件事🙄