2024-02-20 177 浏览
上星期開始係觀塘返新工🔹約食飯都想約返係附近🔹有班朋友對我好好🔹過左來搵我食飯🔹就係打邊爐🔹反正下午無咩點食野🔹等到夜晚一次過食多d🔹去到觀塘打邊爐🔹先睇左價錢🔹然後先再入去🔹行入去已經嗅到好香既羊腩煲🔹當然亦是我地今日既主題🔹全個放題中有好多嘢食🔹羊腩煲夠晒正,汁同肉都好夾🔹味道都好正宗🔹同以往係出面食既都一樣🔹不過呢度羊肉比較多🔹係落足料另外既蒸。海鮮都好有料到🔹海鮮好豐富多囉囉🔹不過唔係淨係蒸咁清既🔹仲有加埋蒜同調味🔹可以癮癮地食到海鮮既鮮味🔹加上調味🔹令到海鮮再度加分食火鍋就要有好食既湯底🔹再有大量不同配料先夠好食🔹不過呢班朋友就好似好肚餓咁🔹熟晒之後個個係咁搶🔹有大量海鮮、菜、菇、丸通通都有來到呢度咩都要食🔹仲有日式炸物🔹一定要食返香口野🔹先可以滿足到自己🔹呢度水準好好🔹做到好似日本技術🔹好惹味單骨雞翼有唔同口味🔹又係炸得好食🔹個個都搶住咁食
單骨雞翼有唔同口味🔹又係炸得好食🔹個個都搶住咁食