2020-03-08
以前返工係返cwb, 所以經常約埋同事係希慎food court食lunch 但自從轉左工之後就好少去,所以最近約左fd再次去food court食dinner 我朋友知道我好中意食台灣野,所以就介紹我去食百芳池上便當。門面長這樣 ☺menu 既食物有晒圖,所以大家可以睇住相簡野食,餐廳好細心 我叫左台式滷雞扒便當同炸花枝丸。滷雞扒便當裏面既雞扒真係超級大塊,同埋又唔會好乾,味道又唔會咸。☺而且配菜好多,份量非常多。 另外叫左花枝丸,諗住同fd一齊分黎食。炸花枝丸花枝丸炸得岩岩好,唔會太炸,而且食落去熱辣辣同好juicy 推推!!我朋友叫左鹽酥雞便當。佢話好好食,叫我試下,但因為我便當塊雞扒超大塊,食埋小食,已經好飽。下次我再黎既話,我打算試試呢個鹽酥雞便當。 XD我叫左紅豆紅茶拿鐵加布丁朋友叫左紅茶拿鐵加布丁紅茶拿鐵既茶底飲落好特別,同香港既奶茶茶底陣味好唔同,而且紅豆加布丁真係大大增加左杯野飲既口感。 好喜歡~
我朋友知道我好中意食台灣野,所以就介紹我去食百芳池上便當。
門面長這樣 ☺
我叫左台式滷雞扒便當同炸花枝丸。
而且配菜好多,份量非常多。
另外叫左花枝丸,諗住同fd一齊分黎食。
炸花枝丸
我朋友叫左鹽酥雞便當。
下次我再黎既話,我打算試試呢個鹽酥雞便當。 XD
我叫左紅豆紅茶拿鐵加布丁
朋友叫左紅茶拿鐵加布丁