2021-04-14 231 浏览
兩公婆WEEKEND 拍拖諗住食好D, 豪少少, 望住維港食好野...板神EXISITING有兩間分店, 仲有第三間岩岩開左無耐, 灣仔分店就係果間有維港靚景睇因為第一次黎, 所以同老公一人一個唔洗點諗既lunch set 真係perfect (每set $380),而店員都好好,無因為我唔食牛而enjoy 唔到呢個lunch set 有既野。老公可以開心食牛,佢地就另外安排黑豚肉比我。黑豚肉真係好滑而感受到餐廳對每位訪客既誠意。而且無論係豬肉或牛肉,旁邊既岩盬係我老公最愛既調味料。我地個lunch 睇住一個健談既靚仔師傅為我板燒每件美食,我同老公第一次想都已經想諗埋第二次再來。平時既我唔食蝦,因為唔鐘意剥蝦殼,但係呢個板燒有靚仔師傅剥蝦殼就係我成餐最impressed 既地方,加埋蝦頭都變得特別滋味呢!呢個套餐都令我為麵豉湯破例,因為佢個texture 又厚,豆腐同紫菜都好足 所以只會幫襯呢度既麵豉湯。總之$380 一個set 可以望維港,有靚仔板燒師為我效勞既一個lunch time已經夠晒物超所值。多謝每位職員帶左呢個少少既驚喜落我同老公既兩公婆拍拖既時間當中有機會都想去埋觀塘分
所以只會幫襯呢度既麵豉湯。

有機會都想去埋觀塘分店同將會新開既旗鑑店(CWB)!