2007-08-31 2 浏览
昨夜小學同學聚會七點半上了Cafde verseau畀左張室內長枱我地但我地一行十四人好難一齊傾計同玩又唔想入VIP房太貴了於是要求轉出出面但Waitress唔畀後生仔講食腦於是我地話要搬郁d 枱擺成正方型waitress 就話由得我地自己搞雖然自己搬但都叫畀同埋我地有機會合作下XD搬完正好多雖然係逼少少我地叫左好多野Share黎食d 野好好食如有一籃子雞翼炸魷魚天使面吞拿魚長通粉等等係個肉丸差左少少其他都好好食! 不過份量少左d..跟住悶悶地自己諗game玩問waiter 拎d 水, Tobasco, 胡椒粉同鹽估唔到真係得=3=到十點夠鐘有得拎cafd 野玩我地玩話事啤我地其實都玩得幾嘈下架仲要玩埋d staff = =玩到十點半叫staff 幫我地影埋相就埋單走最後當然還原返D枱啦! XD 埋單total $790 Average一人六十度啦=]值得我黎記一記的是水瓶座的侍應好nice 好好人1. 一直serve 我地果個天秤座staff好nice 同我地傾下計搞下gag咁佢話有d 客投訴佢我都唔係好信我要讚你=P 2. 另外仲有阿B 佢成日畀我地玩都唔Mind 3. 仲有仲有
昨夜小學同學聚會七點半上了Cafde verseau
搬完正好多雖然係逼少少

我地叫左好多野Share黎食
d 野好好食如有一籃子雞翼炸魷魚天使面吞拿魚長通粉等等
[唔記得d 名= =]
係個肉丸差左少少其他都好好食! 不過份量少左d..
估唔到真係得=3=

值得我黎記一記的是

水瓶座的侍應好nice 好好人
2. 另外仲有阿B 佢成日畀我地玩都唔Mind
3. 仲有仲有幫我地影相同畀男同學“非禮”左的阿Dick
成日都好好笑容笑得好甜果隻! 好易話為! =)
要同老細講聲唔好意思我地昨夜真係打攪哂! 仲玩埋你D員工! SORRY!