2010-06-15
遲來了的生日飯﹐今日終於補番俾友人了。吃壽司比較方便﹐所以都Target 番日類食品店﹐其中一位友人見Lunch食過覺得Ok﹐所以我地一行四人再來試試晚餐。有訂座的﹐如果九點半後入場的話﹐要限90分鐘交檯﹐但因為我地係正場晚餐時間所以無此限制! 四人到齊然後開始點食物﹐已經好肚餓﹐第一Round點在炸雞軟骨、帆立貝、花之戀、三文魚、海膽、火灸美奶滋三文魚、清酒煮蜆etc。炸雞軟骨:雖然明知係炸的﹐但佢o既油感好厲害! 不過... 只係熱熱地... 並非應有的熱辣辣;帆立貝:如果我朋友無講錯﹐佢話只係order 普通的但已經有如板 X 的Jumbo Size;花之戀:我無食但賣相Ok;三文魚:Ok海膽:Ok 好味火灸美奶滋三文魚:其實唔燒已經覺得肥肥地... 燒過就更加有油清酒煮蜆:上到桌只是微暖﹐蜆肉好細粒﹐其實清酒煮蜆如果唔夠熱都幾難食第二Round 叫在D 咩已經無印象﹐只映在一張芒果唔知咩卷﹐OOKK啦 ~埋尾Order 在佢地果個紅荳鯛魚燒配雪糕﹐都係Ok 啦... 不過件鯛魚燒又係唔似剛整好﹐似乎整好在一段時間。無疑坐就Ok 舒服﹐不過以佢地食物要熱的唔熱﹐壽司又係一般般o
花之戀:我無食但賣相Ok;
三文魚:Ok
海膽:Ok 好味
無疑坐就Ok 舒服﹐不過以佢地食物要熱的唔熱﹐壽司又係一般般o既感覺﹐咁成餐都一樣係一般般啦~~