2018-12-14
終於考完試啦,太開心了,緊係即刻約fd食個完sem飯,考食果幾日餐餐都求其食,依加好想大吃一餐!呢日就黎左間任食韓燒,呢間韓燒同其他韓燒唔同既係,佢係完全由韓國人主理,店主韓國大叔仲好nice,英文都好好,溝通係完全冇問題的,就連員工都係韓國人同埋其他外國人,佢地個個都好nice!勁好笑容,仲會定時自動過黎幫你換個爐!第二點唔同既係,佢呢到可以揀食幾耐,再跟個用餐時間去比錢,好貼心既諗法!其實好多人都食唔到兩個鐘咁耐,食飽就走人,又可以比少d錢幾好一坐低員工就比左幾張點餐紙我,任食既範圍係紙入面咁多樣,竟然連煎餅都有但我地得兩個人,驚食唔哂就冇叫到呢到同你去到韓國一般既餐廳一樣,都係比勁多配菜,竟然連黑豆都有好掛住佢當然唔少得生菜籃d肉都上得好快,呢到係我地既第一round,其實我都唔係好分到邊碟係d咩,但個色好靚黎張全台既相,好豐富!個蔬菜盤係一黎就比,之後想食可以繼續點,因為平時我唔點食瓜,所以我剩係食左菇,個菇燒完勁好食!燒到咁上下,d芝士都開始溶,可以拉絲架!仲拉到勁高!之後叫左第二round 好想推介個豬頸肉,勁好食!燒熟左外脆之餘個肉質好爽好彈牙!麻浦特上豬排豬味都好足!鐘
黎張全台既相,好豐富!
燒到咁上下,d芝士都開始溶,可以拉絲架!仲拉到勁高!
之後叫左第二round 好想推介個豬頸肉,勁好食!燒熟左外脆之餘個肉質好爽好彈牙!麻浦特上豬排豬味都好足!鐘意食豬既一定要叫!
當然牛都好好食,後尾叫左個牛仔骨,肉夠厚身又唔難咬,唔錯
後尾七點幾開始滿座啦,唔想等位就早d黎啦!