大角咀新開嘅嘢好吸引嘅餐廳,聽原來本身大埔有一間,但係大埔嗰間就比較細啲,呢間就比較大少少,闊落少少同埋會有啲家庭Feel!見到佢啲碗碗碟碟全部都好特別MenuH6冬陰功海蝦闊條麵$118呢個真係好正因為佢啲闊條麵我係每日新鮮製造,個口感同平時出面食到嗰啲係完全唔同,清新好多架!而且每一日如果用唔晒佢都會直接抌!而且佢個冬陰功味道都好香,上面有幾隻好爽口嘅蝦!I5 香煎西班牙伊比利亞豬肩肉$148如果鍾意食豬,千祈唔好錯過,我最鍾意佢嘅就係可以選擇九成熟同埋10成熟,九成熟呢個入面仲有少少粉嫩,好Juicy~而且無論豬肉,配菜定係薯蓉嘅比例都剛剛好,唔會覺得膩! 法式鮮蠔忌廉湯$68呢個都算係今餐嘅最大驚喜,除咗表面有一隻好大嘅逃獄,下面有法式麵包之外,入面個湯仲有好多一粒粒真係打碎嘅蠔,所以食落去個味其實都好濃郁。提提大家試業期間免加一及有九折 ,唔知做到幾時,快啲去試吓啦!包你食野有驚喜

見到佢啲碗碗碟碟全部都好特別

Menu