最鐘意同男朋友放假周圍去揾啲cafe Chill下🤩🤩好好放空🥰自從港鐵站有左香港大學站之後,愈黎愈多新既cafe開左,男朋友話聽朋友講有間開左一個月度既咖啡店☕️係香港大學站附近天氣咁熱最岩係cafe度hea🥰🥰今日差唔多兩點度黎到,一入到黎就俾幅打咭牆吸引左哩度既裝修簡約小清新既風格,樓底好闊落,空間感好大,有別於一般既咖啡店❤️Every great dream begins with a Dreamer我同男朋友嗌左兩樣野食all day breakfast 同埋店員介紹既牛油果🥑豆腐配柚子醬沙律🥗同埋嗌左兩杯野飲☕️☕️☕️焙茶咖啡同埋earl grey Choco🥰🥰🥰焙茶咖啡☕️唔係度度都有得飲,平時食雪糕就最鐘意食焙茶味,好開心哩度都有得飲嗰拉花真係好靚呀,玫瑰花加心心❤️杯咖啡整體感覺好好,焙茶味唔會搶咗啲咖啡味,亦都唔會好苦Earl grey choco又係好特別喎,淡淡既Earl grey 夾埋濃濃既朱古力,即刻減低左朱古力既邪惡感覺❤️❤️❤️全日早餐一定係必食既🤩🤩🤩最讚既係嗰梨子🍐果jam❤️夾埋落塊麵包🥯食好fresh🤩🤩🤩🤩牛油果🥑豆腐配柚子醬沙律🥗我勁鐘意呀❤️啲豆腐份量好多

我同男朋友嗌左兩樣野食

牛油果🥑豆腐配柚子醬沙律🥗我勁鐘意呀❤️啲豆腐份量好多,配埋牛油果🥑,夾埋酸酸甜甜嘅柚子醬

2019-06-08
下午茶