2019-05-27 122 浏览
最近有一個假日,咁啱可以同三五知己齊齊外遊。以我哋呢班朋友嚟計穿州過省去到大埔。當中我哋係由唔同嘅地方出發。所以就搵咗大埔中心呢一個中心點嚟集合。gogogo 大家回憶返之前去必勝客嘅時候都可能係5-10年之前了。而家香港都有好多新嘅,pizza, 嘅店鋪所以冷落咗呢一家確實係好正常。記錄一下,食呢間必勝客嘅時候嘅經驗先。:由於我哋又唔同地方嚟所以未等齊全數嘅人係一律不可以入座。如果你係多朋友一齊你呢呢度食嘅呢需要注意一點。同埋有一點好得意嘅雖然而家香港好多餐廳都實行緊就係,90分鐘要還枱呢個制度。原來,我以為平時啲餐廳只係講下點知原來而家餐廳係真係會實行嘅。所以如果要成班朋友你都要注意一下。地方算係特幾好都唔算細,我哋五個人都有坐卡位。如果一家大細嚟都可以放得落其它行李還算上好。落單方面,唔知係咪假日嘅問題,總係覺得職員好似好忙。忙到有啲不可開交。食物方面,喺目錄中睇非常之豐富同大份,但出到嚟嘅時候,卻任何一個女仔都可以將佢食兩個。因為睇廣告所以嚟咗食,一個超必嘅海鮮披薩。個餅底同一般嘅餅底差唔多,合格的,海鮮同個醬汁比較新因為以前冇試過。衛生方面暫時唔見有乜特別汙糟或者邋遢所以係合

記錄一下,食呢間必勝客嘅時候嘅經驗先。:

衛生方面暫時唔見有乜特別汙糟或者邋遢所以係合格的。

今次用餐經驗最好嘅就係,佢哋有一樽樽嘅水可以畀我哋自己斟嚟飲,同埋我哋位比較近水吧所以可以攞多啲水嚟飲。