2010-05-10
上兩個星期一班同事閑談提起去過邊度邊度食野,有幾個同事都黎過呢度食buffet, 話幾低食, 於是大家就决定去開餐食buffet, book左上星期三去.六點4-5個字去到, book左房, 可以食得舒服D(好似要1800蚊minimum charge, 我地10個人夠哂數). 6:30pm正式開餐. 睇落都有幾多野食吓. 頭盤凍盤沙律凍肉魚生係例牌, 仲有鵝肝凍蝦小龍蝦等 ... 熱盤都好多野食, 空左亦換得好快. 另有粥麵檔及燒牛肉. 甜品檔都有幾多野食下. 食味方面我覺得都ok, 以200蚊黎講算叫幾多野食架呢. 服務員既service亦非常好, 有空碟就收, 除一個男服務員外, 其它女服務員都非常好笑容. 飽餐一頓, 又係返歸既時候. 今晚呢餐都非常滿足.唯一要彈既就係D日本芥辣唔"功"鼻, 唔知係我落得少定點?
唯一要彈既就係D日本芥辣唔"功"鼻, 唔知係我落得少定點?