每次想去食尼间烤鸡, 都要揍够4个人或以上😂原因系佢啲野食真系实在太大份,2个人去一定食吾哂😅今次叫左韩式BBQ酱烟熏烤鸡拼蜜糖香滑烤鸡 $238韩式BBQ酱少少甜少少辣几惹味,味道岩岩好食完一旧接一旧!反而个蜜糖香滑烤鸡就逊色少少,可能平时烧野食既时候食开劲蜜糖,所以觉得尼个蜜糖味吾够出😅但系啲鸡系够滑既!第二样叫既系韩式鸡蛋卷🥚每次黎到必食Item!其实本身系想食蟹籽沙律酱芝士鸡蛋卷既~可惜佢话卖哂🥲有啲失落。。。不过尼个都好好食,厚厚鸡蛋包全紫菜卷, 再点埋千系岛酱食,非常邪恶😈第三样就叫左芝士泡菜铁板炒饭,尼个第一次食!一上枱即刻WOW左声,有好多芝士🧀只蛋又煎得好靓,卖相一流👍🏼𢳂一匙饭,再用芝士系咁绕,跟住再加啲紫菜碎🥰少少辣,多芝士个感觉好幸福第四样系叫左铁板海鲜煎饼由于同行有人吾太食得辣,所以叫左尼个。。。个人觉得麻麻地,无泡菜煎饼咁好食野饮方边,生啤买二送一🍻🍺,perfect!食完以上食物之后竟然有啲吾够饱🤣于是叫多左个香辣炒年糕我地系叫左小辣既,但吾知系咪俾错左我地😅因为我食左一旧就已经顶吾顺😂😂😂但佢个料好足,有年糕﹑鱼糕﹑鸡蛋﹑芽菜同粉丝
韩式BBQ酱烟熏烤鸡 + 蜜糖香滑烤鸡
韩式BBQ酱少少甜少少辣几惹味,味道岩岩好食完一旧接一旧!
第二样叫既系韩式鸡蛋卷🥚每次黎到必食Item!
韩式鸡蛋卷

第三样就叫左芝士泡菜铁板炒饭,尼个第一次食!
铁板芝士泡菜炒饭
第四样系叫左铁板海鲜煎饼
铁板海鲜煎饼
由于同行有人吾太食得辣,所以叫左尼个。。。
个人觉得麻麻地,无泡菜煎饼咁好食
野饮方边,生啤买二送一🍻🍺,perfect!
食完以上食物之后竟然有啲吾够饱🤣
于是叫多左个香辣炒年糕
香辣炒年糕
我地系叫左小辣既,但吾知系咪俾错左我地😅
因为我食左一旧就已经顶吾顺😂😂😂
但佢个料好足,有年糕﹑鱼糕﹑鸡蛋﹑芽菜同粉丝
2021-07-12
韩式鸡蛋卷