2024-04-07 32 浏览
今次揀左去銅鑼灣昼月 ,呢間餐廳係喺商場既open area,估唔到都咁full,證明餐廳嘅嘢食係有一定質素😋而呢到既A5和牛壽喜燒套餐,兩位都只係8️⃣8️⃣0️⃣超值‼️前菜好豐富,有自家漬蕃茄🍅燒大大隻帆立貝🐚季節剌身🐟同碳煮鮑魚😆我最鍾意佢嘅帶子刺身,勁厚肉,好爽甜💦重頭戲就緊係壽喜燒☺️A5和牛既雪花紋勁靚,油脂係入口即溶。和牛仲跟埋一碗高質生雞蛋,將煮熟既肉浸落蛋汁入面,再啪一啖日本珍珠米,成件事昇華咗,實在太誘人啦!壽喜燒鍋入面仲有好多野菜、鮮菌、豆腐,淥完肉既湯汁全部索晒入去!正!如果可以叫一個讚岐烏冬掉落去就好啦🤪🤪最後既甜品係雪糕窩夫,窩夫係牛角包質地,暖笠笠又脆卜卜😋成餐份量啱啱好,大滿足‼️依家仲有$168 三小時清酒任飲,下次嘆住串燒飲酒都唔錯

依家仲有$168 三小時清酒任飲,下次嘆住串燒飲酒都唔錯