2022-03-18
自從上年食過呢間漢堡之後,每次lunch time經過呢度都會買個嚟食,算係附近食過性價比最高嘅漢堡,除咗份量足,價錢合理,味道好之外,仲有我好鍾意嘅蕃薯條😍今次我就試咗經典漢堡,套餐$63,呢款漢堡冇加太多配料,主要食塊頂級純牛肉手工漢堡,塊牛肉至少有1cm厚,見到都流晒口水,食落啖啖肉,好香牛味。醬汁方面係用蜂蜜芥末醬,帶有少少甜嘅醬同牛肉好夾。朋友就話好肚餓,要食個勁啲嘅,於是乎就叫咗隊長漢堡,套餐$76,主要多咗塊煙肉、雞蛋同芝士,我見到佢個漢堡時都有啲後悔點解唔叫個勁啲嘅🤣啲醬汁多到流晒出嚟,賣相好得,朋友話味道都好得好滿足。套餐包小食同汽水,小食有粗薯條,或者加錢轉蕃薯條、炸雞粒或者洋蔥圈,我哋就一包薯條配一包蕃薯條,大大份,食極都仲有。我就鍾意蕃薯條多啲,好香好甜好好味😋