2018-09-28
今日返工早左,有時間所以就行過去呢間冬甩店買冬甩食,好耐無食過喇!今次試左三款,分別係Alcapone (杏仁)、 Cheese cakelicious (芝士) 、 Hazel (榛子)首先,三個入面我最鐘意Cheese cakelicious。面頭鋪滿Oreo碎之餘,入面係好多cheese and cream ,湧晒出黎,好滿足,甜度岩岩好,食完亦唔覺得濟👍🏻第二個係Hazel,呢個入面係無餡既,但係整過質感唔錯,麵包鬆軟有彈性,表面既榛子醬唔會太甜,但略嫌榛子味唔夠濃,不過表面有好多花生碎,令到成個口感層次豐富左,不錯👍🏻第三個係Alcapone,同第二個一樣入面無餡,白朱古力醬配埋杏仁片=Perfect match! 杏仁片好多好香🤤下次有機會一定再試,希望呢間唯一既冬甩店可以堅持落去💪🏻
下次有機會一定再試,希望呢間唯一既冬甩店可以堅持落去💪🏻