2021-04-21 88 浏览
今日喺旺角𠮶头食完饭,经过呢间甜品店嘅门口见到好多人排队,未试都知系好味嘅甜品店😂💚 地狱火焰雪山上次食火焰雪山已经系去旅行嘅事🤣食火焰雪山最兴奋嘅就系点火嘅一下,店员会喺点火之前会熄哂全店嘅灯,淋上酒之后再点火,雪山嘅外面系蛋白霜,甜度啱啱好,入面系心太软同一球云呢拿雪糕,一切开心太软,入面嘅朱古力浆即刻流晒出嚟(睇片!!!),热嘅朱古力浆+微甜嘅蛋白霜+冻冰冰嘅雪糕,三样嘢加埋一齐食真系超正!!!! 但系唔饮酒嘅人可能会唔钟意,因为酒味都几重。💚榴梿松饼两块松饼都好松软,而且好有蛋味,榴连酱好香好重榴连味,而且食到一丝丝嘅果肉,微热嘅松饼加上云呢拿雪糕同榴连酱,夹得黎又唔会觉得好heavy😋味道: 🌕🌕🌕🌕🌑服务: 🌕🌕🌕🌕🌑价钱: 🌕🌕🌕🌖🌑环境: 🌕🌕🌕🌖🌑📍 甜牙牙 (旺角)旺角广华街3号百利达广场地下4号舖#tiufufoodie在旺角 #hkfoodie #hkfoodlover #食到旺角 #旺角美食 #香港foodie #食好西 #香港食评 #香港食好西 #foodlover #hkig #hkigfoodie #美食 #美食摄影好味 #旺角 #旺角甜品 #火焰雪山

地狱火焰雪山

💚 地狱火焰雪山
榴梿松饼

💚榴梿松饼

味道: 🌕🌕🌕🌕🌑
服务: 🌕🌕🌕🌕🌑
价钱: 🌕🌕🌕🌖🌑
环境: 🌕🌕🌕🌖🌑

📍 甜牙牙 (旺角)
旺角广华街3号百利达广场地下4号舖

#tiufufoodie在旺角 #hkfoodie #hkfoodlover #食到旺角 #旺角美食 #香港foodie #食好西 #香港食评 #香港食好西 #foodlover #hkig #hkigfoodie #美食 #美食摄影好味 #旺角 #旺角甜品 #火焰雪山 #拍拖好去处 #香港好去处 #香港staycation #pancake #情侣打卡 #情侣好去处
地狱火焰雪山
榴梿松饼