喜歡這店,因為食物和服務保持穩定水準,而且久不久會更新餐牌,加添新選項。開心果Mozzarella Cheese Pizza之前食過一次,少有的甜食Pizza, 雖然滿佈芝士,但不覺膩。Pizza 脆邊,加上灑在面的開心果碎,好香口。想加重味道,可以點蜜糖。今日試新野"GAT"黑盒造型,送上來的時候從盒的四周冒出白煙(但我影唔到個效果)。至於三粒可愛造型的桔仔,就像是炸奶黃湯圓,外皮軟糯,餡料帶點濕潤,口感順滑,味道不會過甜。小碟盛著的是乳酪雪糕。平日食下午茶真係好抵,58蚊一個tea set,可選配任何40蚊或以下的飲品,仲要無加一服務費(讚)。你唔介意等多少少時間,杯咖啡仲可以要求3D拉花添。合理的價格,色香味俱備的下午茶,好滿足。

開心果Mozzarella Cheese Pizza

今日試新野"GAT"