2022-08-13
終於今次我哋中午嚟試啦!而家餐廳打電話訂位時確認中午可以任飲任食四小時,我哋即刻book ~屯門店地點都好方便~好啦!店裡啲座位相對比較迫,因為要常常出去取食物係冇咁好,不過抽風系統還可以唔會好烟,我哋一安排座位職員就會放蝦係座位旁嘅水缸所以有足夠新鮮蝦夾上嚟燒,當然之前要用冰桶浸暈佢先!而家訂位仲送每人一串鱔(好好味)及和牛(一般)仲有雪糕蛋撻👍🏻店內有一個位置好似海鮮檔咁俾我哋夾海鮮自己燒,當日就有魚、鮑魚、青口、蜆、螺、蠔⋯⋯等等,仲有一個位置有串燒、菜⋯⋯又有熟食、醬料、飲品(包括酒精和無酒精)、甜品、雪糕⋯⋯真係好多!好彩而家做優惠中午有四小時可以慢慢食~慢慢燒!如果就太趕了,所以有優惠可以一試👍🏻聽聞這間餐廳有邀請網紅試食,連openrice 都以為我哋係唔係試食,我哋絕對係真金白銀自己俾錢㗎!