🌕Hello我係Moon🌕今日同朋友嚟到尖沙咀行街,其實我真係好少嚟尖沙咀,因為住得唔近,同埋成日覺得尖沙咀啲嘢食好貴,所以都唔係好知道尖沙咀有啲咩特別嘢食!佢落午餐時段朋友就話要食一間特別啲嘅午餐,上網做咗資料蒐集之後發現呢度有一間幾特別嘅三文治餐廳,就決定午餐食呢間啦!星期一至五嘅午餐時段,三文治都可以跟套餐食,套餐嘅價錢原來都唔貴,除咗有三文治之外都可以跟薯條又或者沙律,仲有好多飲品嘅選擇!入邊嘅空間好大,而且坐得好舒服,都好啱傾偈!我哋每人一個餐,每一份嘅三文治都好大份!見到個份量都已經覺得好滿足!我就食普羅旺斯肉丸三文治🥪,普羅旺斯香料好入味,肉丸都大大粒,三文治入邊好特別因為入邊有芝士通心粉,我都係第一次食咁特別嘅三文治,竟然有芝士通心粉喺入邊,我就跟食完咗個厚切薯條,同埋呢度嘅茄汁一齊食真係好滿足㗎!我就另外加咗$10,飲呢度嘅橙沙冰,沙冰份量大大杯,而且味道好清新,入邊有香橙蘋果同埋紅蘿蔔,所以有啲蘋果嘅清甜味道,好好飲!朋友就食,食肉獸三文治🥪,呢個肉嘅份量真係超級多啊,朋友係牛肉愛好者,佢話呢個三文治真係好啱佢啊,呢個三文治入邊嘅牛肉係手撕嘅牛仔扒,所以口感同埋味道
🌕Hello我係Moon🌕

星期一至五嘅午餐時段,三文治都可以跟套餐食,
套餐嘅價錢原來都唔貴,
入邊嘅空間好大,而且坐得好舒服,都好啱傾偈!

我就食普羅旺斯肉丸三文治🥪,

朋友就食,食肉獸三文治🥪,
呢個肉嘅份量真係超級多啊,朋友係牛肉愛好者,佢話呢個三文治真係好啱佢啊,呢個三文治入邊嘅牛肉係手撕嘅牛仔扒,所以口感同埋味道都好好!另外想嗌左一份小食,係酥炸牛油果🥑,
朋友話佢之前都食過一次其他餐廳嘅酥炸牛油果,
不過呢間餐廳嘅酥炸牛油果真係好好味😋,
因為外脆內軟而且牛油果味好香,好creamy,仲有粒粒嘅牛油果果肉!朋友就叫咗杯洋甘菊薰衣草茶,飲完一杯之後仲可以向店員添加熱水再飲多杯㗎!

另一位朋友就食咗呢度好特別好特別嘅叉燒拉麵三文治,
佢話見到咁特別就試吓喎,估唔到買三文治係咁夾,初頭以為呢個三文治入邊只會有叉燒同埋糖心蛋,但係估唔到呢份三文治入邊真係有一條條嘅拉麵,仲好有口感添!呢位朋友都散嗌左一份小食,佢就散嗌左肉丸作為小食,
好滿意呢個肉丸嘅味道,唔會太鹹而且好入味,每一粒肉丸都大大粒,好有咬口之餘, 仲啖啖肉!

🌕MoonMoon真係好鍾意依度個三文治配搭,第一次食到咁創新嘅三文治口味,估唔到咁多特別嘅配搭,而且價錢都好合理味道好好味!🌕