2021-09-16
𝐵𝐵𝒬 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝒶𝒾 𝒫𝑜朋友推介呢間餐廳,所以特登黎試下。位置唔算方便,離太和站要行10分鐘左右,不過環境幾舒服,室內有梳化位同高腳枱,仲有個大電視,鍾意睇波就啱晒,店內播住𝘫𝘢𝘻𝘻,聽住歌,飲兩杯,食下小食,感覺好𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭,亦好適合傾下計。後面塊牆有超多🍺😅😂⛱另外都仲有戶外位可以坐,不過而家咁熱就留番下次先啦🥵🌟原條茄子燒🍆茄子係原條,好大條,好𝘴𝘶𝘳𝘱𝘳𝘪𝘴𝘦呀,加左𝘥 葱花蒜蓉好惹味🌟石燒𝗣𝗥𝗜𝗠𝗘牛小扒牛好有牛味🥩,又有炭燒味,面頭有葱花加𝘥 調味好好味,肉質夠淋🌟炸拉絲水牛芝士條🫕炸芝士🧀有拉絲,好正🌟脆炸黑松露薯條🍟面頭有大量黑松露(流口水中),仲有兩款汁(一款茄汁,另一款唔知係乜) ,但兩款都好味🌟蘆荀燒 同 鹽燒燒翼🍗蘆筍好好味,有𝘥 唔夠喉,想再叫多𝘥 𝘳𝘰𝘶𝘯𝘥,雞翼就有配埋鮮檸,可以自己加檸汁🍋我本身唔太好酒呢杯好易入口,配惹味的燒物/炸物好𝘨𝘶𝘳 晒🤩🤩同即刻好有氣氛😋📍芝加哥串燒酒場 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐁𝐚𝐫大埔大埔太和路15號太和中心地下37號舖𝘚𝘩𝘰𝘱 37, 𝘎/𝘍, 𝘛𝘢𝘪 𝘞𝘰 𝘊𝘦𝘯𝘵𝘳𝘦, 𝘛𝘢𝘪 𝘗𝘰
🌟原條茄子燒🍆
🌟石燒𝗣𝗥𝗜𝗠𝗘牛小扒
🌟炸拉絲水牛芝士條🫕
炸芝士🧀有拉絲,好正
🌟脆炸黑松露薯條🍟
🌟蘆荀燒 同 鹽燒燒翼🍗