2019-05-18 66 浏览
同朋友係太子行街咁啱見肚餓 又心血來潮想食串燒 見到呢間好燒式串燒就去食下啦入到去發現原來入面唔止得串燒,仲有其他唔同類型小食睇吓我哋都買咗勁多嘢食香煎鵝肝配紅酒汁 都幾高質 鵝肝都幾大舊 煎得幾香 仲有少少鵝肝油光澤係到 食落去勁香口 配合埋香脆多士黎食都幾正 而且個多士吸晒鵝肝精華更惹味墨西哥芝士雞肉薄餅有少少辣 個芝士同埋雞肉真係勁夾 薄餅燒得啱啱好而又夠脆 拉出嚟嗰下仲有少少拉絲 唔好睇佢細細間真係十分足料 牛油金針菇包一打開個包裝超濃嘅牛油嘅香味湧出嚟 牛油味超濃郁 每一啖都有濃濃嘅牛油香其實我好鍾意食啲有軟骨成份嘅串燒 見到佢有幾樣推介嘅串燒 梗係要試吓佢啲招牌菜啦雞胸軟骨係必食 咬落去勁脆 d雞胸肉又夠嫩 而且加埋啲軟骨嚟食口感一流 燒安格斯牛肋骨都好冧 入口即溶 油脂分佈都好好 勁juicy魷魚筒 彈牙好咬口 夾埋d燒汁唔錯 仲好貼心咁樣我哋切好一舊舊燒鴨舌細細粒易入口 每一粒都有咬口 因為佢燒得岩岩好 串燒雞腎 爽口得黎唔韌燒茄子 我哋睇漏眼無睇可以有兩種燒法切片或者原條咁我哋就揀咗切片 同原條燒比較上 口感方面係厚身多肉啲咁 豬仔脾 都幾大隻,肉質鮮嫩 火候控制得唔
入到去發現原來入面唔止得串燒,仲有其他唔同類型小食
睇吓我哋都買咗勁多嘢食

墨西哥芝士雞肉薄餅

牛油金針菇包

雞胸軟骨

燒鴨舌細細粒易入口 每一粒都有咬口 因為佢燒得岩岩好

串燒雞腎 爽口得黎唔韌

豬仔脾 都幾大隻,肉質鮮嫩 火候控制得唔錯 唔會燒得好靭