2022-06-02 287 浏览
好耐好耐好耐冇食過放題啦超級掛住日本 於是今日就同屋企人食嘅放題懷緬一下去日本嘅時光大喜屋嘅集團不嬲係食有質素放題嘅保證 而家價錢仲好抵二百幾蚊就可以食三個鐘頭晏晝 去到座無虛席 但係上菜都相當快 出面有唔少熟食同埋沙律減當然唔少得最愛嘅雪糕仲有軟糖添 一坐低就梗係要點起身先啦三文魚勁大舊勁鮮甜肥美 甜蝦都係好大條 好有鮮味 encore咗幾轉!!另外有啲特色短襪係其他分店冇我就超鍾意呢個火灸三文魚子海膽卷 三文魚腩好肥美呀 另外海膽卷一啲都唔hea你海膽超大嚿亦都無苦澀味點咗啲炸物勁鍾意佢嘅炸榴槤短同埋炸鮮奶 一邊有好多榴槤肉 個味一啲都唔假 外脆內軟帶咗個羊架超級大塊有燒得好味 又唔會太騷 熟食方面做order咗芝士焗大蝦 啲芝士溶化曬好邪惡肉亦都唔會霉 另一個大蝦配西蘭花都好大牙連埋個汁好正一品料理方面佢個牛油汁大蜆 每隻蜆都脹卜卜好鮮甜 而花膠都好大塊 唔係炸咗嗰隻係真材實料最尾仲可以出去 另一個椰汁雪燕糖水㖭 正呀大滿足!!!

最尾仲可以出去 另一個椰汁雪燕糖水㖭 正呀大滿足!!!