2024-11-03
精選飛驒牛十部位套餐,今日同老公食呢個套餐,啱晒我地呢兩個牛魔王!因為真係好豐富,除左有精選A5飛驒牛16件燒肉+炙燒A5 飛驒牛壽司4件,仲有沙律菜、麵豉湯、漬物、茶碗蒸及白飯!我地一次過可以食齊唔同部位嘅牛肉,仲有呢度嘅飛驒牛都有認證!老公就最鍾意食里脊肉同埋友三角!里脊肉肉質鮮甜軟嫩,油脂分佈平均,仲好juicy !友三角油脂較多,入口即溶,仲有淡淡甘甜嘅肉香!而我最鍾意就係食西冷,因為油花最豐富,肉質柔軟,散發出濃郁嘅牛肉味道,好滿足炙燒赤身 A5飛驒牛壽司(外側後腿肉)脂肪較少的赤身,入口嫩滑,仲有濃郁嘅牛肉味道炙燒霜降A5飛驒牛壽司(下層胛翼板肉-稀少部份)我比較鍾意呢款,因為夠哂肥美,大理石油花嘅紋理,入口鮮嫩多汁野菜醋物沙律好新鮮,再配埋沙律醬汁,食落口好清新!甜甜酸酸,好醒胃豆腐雪糕+栗子雪糕,兩款雪糕都夠晒冰凍,超濃郁嘅味道荔枝梳打白桃梳打依家餐廳18周年感謝祭,全單8折,真係好抵食!餐廳舒適寬敞,裝修充滿日式風格!餐廳店員服務態度非常友善,抵讚!
豆腐雪糕+栗子雪糕,兩款雪糕都夠晒冰凍,超濃郁嘅味道
荔枝梳打
白桃梳打