2017-04-09 66 浏览
今次就黎左旺角搵好野食喇~呢間御前牛盛睇落好似唔錯~睇d相d牛好似幾好咁(重點一定係牛)9點後仲平d添~所以就去左食喇上到去冇人排隊,好快就入左去我地有5個人~有兩個湯底可以免費揀~於是就揀左人蔘雞同埋龍蝦湯底!!!!!!個人蔘雞湯我地食到完都仲未食哂d雞-0-仲有好多淨都食唔哂~勁多料至於個龍蝦湯一拎上黎就嚇親,頭咁大個龍蝦頭擺左上去湯底到~好入味仲有加30蚊就可以任食刺身~當然就要加啦刺身雖然唔係話好多野揀,咁當然啦想主要食刺身梗係去放題但係呢度既與素都唔差架第一次叫就成隻船係度唔腥肉厚~食左呢個都飽左少少添跟住落黎既主菜梗係唔少得係牛肉豬肉啦所以一開始就叫左好多到既時候又係成個架上~仲整左玫瑰花樣咁添~睇得出好有心思既塊肉夠哂大,仲大過隻手添!肥肉脂肪又唔多~好好味!牛肉正之後都叫左海鮮同埋例牌梗係叫d丸咁蜆同蝦都好大隻仲有青口絕對唔偷工減料佢既芝心丸好好食~仲有魚皮餃同貢丸!貢丸本人最唔中意食到有菜味既貢丸--但係呢間冇!!所以好開心咁抵食9點後入黎都唔介意啦其他仲有好多野揀可以叫不過個人蔘雞同刺身都食到好飽叫唔哂其他野食黎試下野飲又多選擇都係自己去拎有成兩個櫃可以揀仲有可以自
今次就黎左旺角搵好野食喇~

9點後仲平d添~所以就去左食喇

上到去冇人排隊,好快就入左去

我地有5個人~有兩個湯底可以免費揀~
於是就揀左人蔘雞同埋龍蝦湯底

仲有加30蚊就可以任食刺身~當然就要加啦
刺身雖然唔係話好多野揀,咁當然啦想主要食刺身梗係去放題

但係呢度既與素都唔差架

第一次叫就成隻船係度
唔腥肉厚~食左呢個都飽左少少添

跟住落黎既主菜梗係唔少得係牛肉豬肉啦所以一開始就叫左好多

到既時候又係成個架上~仲整左玫瑰花樣咁添~睇得出好有心思既
塊肉夠哂大,仲大過隻手添!

肥肉脂肪又唔多~好好味!牛肉正

之後都叫左海鮮同埋例牌梗係叫d丸咁
蜆同蝦都好大隻仲有青口

絕對唔偷工減料
佢既芝心丸好好食~仲有魚皮餃同貢丸!

咁抵食9點後入黎都唔介意啦
其他仲有好多野揀可以叫

不過個人蔘雞同刺身都食到好飽

叫唔哂其他野食黎試下

野飲又多選擇都係自己去拎

有成兩個櫃可以揀

仲有可以自已配搭醬料~又有最中意既芝麻醬!(唔係間間打邊爐都有=[)

食完見飽飽地又可以去食下甜品~都係任拎~

大戰左2個鐘都係2百蚊左右真係覺得好讚!!

下次一定再黎試下其他新湯底同埋野食先~(因為見到有長洲大魚蛋但係太飽食唔到xd)
2017-03-22