2004-11-13 18 浏览
沉晚同個朋友慶祝生日, 選擇銅鑼灣店而唔係尖沙咀店係因為銅鑼灣呢間新好多, 亦相信環境會比較舒服. 結果真係另我地兩個女子十分滿意!!!一步入餐廳, 都未坐低已經感到好cozy. 裝修simple 得黎elegant, 勁o岩feel! 由於時間尚早, 未係好多顧客, 我o地可以隨意選擇坐邊張檯, 結果我o地揀o左靠落地大玻璃o既最入o既檯. 一坐低, 簡直對呢張咁舒適o既米白色高椅背單座位sofa 愛不釋手!各自要o左一個dinner set. 附送o既麵包十分軟綿綿, 正! 頭盤係3 combo platter: 一片類似sausage o既厚肉, 一個酥皮三文魚袋, 一個焗蕃茄菜沙律... 片肉同個酥皮袋好好味. 不過個湯比較濃. main course 我要o左煎鯔魚配石榴汁... d 石榴一粒粒好好味, 塊魚都煎都好香; 我朋友就要o左一客海鮮天使麵, 佢話好味不過略濃, 有d '濟'. dessert 係芝士餅, 又係好好咪仲唔'溜', 可以成個食完.埋單每人三百多d , 我覺得值得, 會再去!

埋單每人三百多d , 我覺得值得, 會再去!