2011-08-18
昨天朋友生日飯來了這裏食放題,七點半左右門口已有一些人在等位,餐廳入面已經好多人,我地訂左位所以好快就有位,五個人坐係好近門口果度,不過餐廳好嘈,好似去左街市一樣,仕應解釋放題數費及有刺身盤可以送,每人仲有一杯泰式飲品,如果汽水就可以任飲.我地坐既櫈都好特別的,可以搖及都幾型.未齊人先點住嘢食先,點左好多呀, 點菜紙由A-K, 我地點左刺身,刺身有三文魚,吞拿魚,魷魚,甜蝦,墨魚,蚌肉等,種類都幾多,,火鍋要左清湯底及點左一些火鍋配料,肥牛,芝士腸,丸,菜,三文魚,粟米等, 仲有天婦羅,泰食食品有炸雞亦,串燒,豆腐,葉包雞,魚翅雲吞,冬蔭公,三文魚頭湯,燒鯖魚,壽司等等.送既刺身盤賣相都好靚,有乾冰效果的,不過只可以選三款,如果選多幾款感覺就唔同晒.刺身都算新鮮的,其它的食物都ok,串燒好味,有雞牛豬,牛好入味及淋身,椒鹽豆腐,香葉包雞味道都ok的,天婦羅一般,唔係好香脆,冬蔭公好咸唔辣的,三文魚頭湯則好鯹,我地不停咁入紙叫嘢食,但每次送嚟既都貨不對辣或者等緊都冇,真的有點混亂,見仕應不停走來走去收order及送食物,像很不夠人手似的,因我們的火鍋湯料都是廚房的員工拿出來的,我們問他為
未齊人先點住嘢食先,點左好多呀, 點菜紙由A-K, 我地點左刺身,刺身有三文魚,吞拿魚,魷魚,甜蝦,墨魚,蚌肉等,種類都幾多,,火鍋要左清湯底及點左一些火鍋配料,肥牛,芝士腸,丸,菜,三文魚,粟米等, 仲有天婦羅,泰食食品有炸雞亦,串燒,豆腐,葉包雞,魚翅雲吞,冬蔭公,三文魚頭湯,燒鯖魚,壽司等等.送既刺身盤賣相都好靚,有乾冰效果的,不過只可以選三款,如果選多幾款感覺就唔同晒.刺身都算新鮮的,其它的食物都ok,串燒好味,有雞牛豬,牛好入味及淋身,椒鹽豆腐,香葉包雞味道都ok的,天婦羅一般,唔係好香脆,冬蔭公好咸唔辣的,三文魚頭湯則好鯹,我地不停咁入紙叫嘢食,但每次送嚟既都貨不對辣或者等緊都冇,真的有點混亂,見仕應不停走來走去收order及送食物,像很不夠人手似的,因我們的火鍋湯料都是廚房的員工拿出來的,我們問他為甚麼要佢自己攞出嚟,佢話因為人手唔夠,真的好明顯係唔夠仕應做嘢,因為好多寸都出現等左好耐都冇嘢食既情況,我的泰式冰還要等左好耐,其他朋友的到晒但我的荔枝冰還沒有到,問仕應幾個才幫到我追.
食物是可以的,但服務真的好唔掂,落既單全部好似唔見晒,一係就求其俾幾件你食住先,令我地感覺好差.這方面真的有待改善!!就算再多人幫襯,我想來一次都唔會再有第二次吧了!!