2021-06-12 1031 浏览
#太子#黃店#川菜#小吃 ➡️️《兩姊妹涼皮有限公司》👯‍♀️🥢好耐以前已經聽過呢間野,後期見到咁Hit 決定試下,🤐經過好幾次都(賣哂/冇開)試唔到,後尾終於係佢一開鋪前就企定等-.-兼唔使排隊。(有一個小長枱for企係度食)💛招牌涼皮 💛 (小辣,冇另加配料)🌶第一次食所以唔敢叫太辣,(食落唔太辣,下次可以再叫辣一度),醬汁味道冇想像中一般正宗四川香料咁濃烈,不過溫和都有溫和嘅好,食得舒服d,味道都夠既!附有花生碎、青瓜絲、炸黃豆(炸黃豆好脆好似食零食咁!)❄️質地🧏🏻‍♀️幾中意,覺得似介乎冰粉同薯粉之間,口感滑身動彈,似有口感既啫喱,食落feel到係新鮮整出嚟,💕涼涼地太岩夏天食了💦。🧐不過份量還好唔算好多,如果再加埋配料cp值比較一般🙈👅:8.5/10💰:$28
#太子#黃店#川菜#小吃
➡️️《兩姊妹涼皮有限公司》👯‍♀️🥢

💛招牌涼皮 💛 (小辣,冇另加配料)

🧐不過份量還好唔算好多,如果再加埋配料cp值比較一般🙈

👅:8.5/10
💰:$28