2019-03-27
真係有好消息要通知班閨蜜,日後打躉吹水有新地方。今晚收到同事突然話食飯飲酒吹水,跟住一行三人傻下傻下走左去太子搵食,太子出名火鍋多我就唔多想食得太飽極力反對,跟住行行下發現這家名叫 「好燒式串燒」又幾好喎!大伙兒就衝左入去。🍢🍡🍢🍡🍢🍡😂本期有「特別純米」日本清酒介紹🍶,就開呢支喇!$98🥢芝士墨西哥薄餅 $43墨西哥薄餅,先打打底,皮薄餡足啖啖嫩雞帶點辣椒仔微酸辣,越食越開胃!🥢啤酒又好清酒又好配串燒是一絕拍擋,Order 完清酒就先來幾串食住先,串燒到有牛肋串 $24、炭烤牛舌串 $26、雞軟骨串 $16、翠玉瓜 $25上檯香氣直接撲鼻,我唔客氣喇!重點要講講個翠玉瓜爆汁正到暈。🥢豆腐 $16燒豆腐好好食,燒得外皮焦香內裡仍保持豆腐嫩香,靚仔哥哥見我食到咁滋味忍唔住話我知,佢地啲豆腐係燒左第一次再加汁燒,啲㊙️醬汁包實整件豆腐,又不失香脆,😋😋嚟多一客呀!✌🏼唔該!🤣🥢燒白鱔 42靚女服務員溫馨提示要快食,因剛燒起白鱔入口比較香脆,當真?果然無錯香脆美味魚油脂在口裡發揮了滿足的感覺。🥢 燒粟米 $23我最愛食燒粟米,外層加了蜜糖入口香甜咬落粒粒糯香,且飽肚又健康!🥢 菠蘿 $17另一
🍢🍡🍢🍡🍢🍡😂
嚟多一客呀!✌🏼唔該!🤣
🥢燒白鱔 42
🥢 燒粟米 $23
🥢 菠蘿 $17
另一味燒烤必食的燒菠蘿,因為菠蘿經過燒烤後會提升甜味入口更清甜。
連加一每位$150👏👏 座位闊、空間足、設計趣、服務好!個人認為一個字 「抵」,就是這四大理由足以令我立即通知閨蜜,約定星期五三八晚飯局。
點餐紙