2020-10-09
今日同朋友收工過嚟沙田食飯,見到呢間餐廳又幾吸引咁 即刻入咗去試吓!睇咗個Menu應該呢個set最抵 有埋飯卷邊爐壽司同嘢飲~ 首先黎左個三文魚飯卷 好足料 感覺好fresh 呀!幾適合拎嚟做前菜 之後就到主角 美人鍋 !! 淨係講擺盤都好適合拎嚟打卡😝😝 佢個湯係好濃既豬骨湯味 啲菜嘅種類都好多同勁新鮮 以為唔夠食 但點知都幾飽個sushi食左一粒先就記得影😂 呢個鰻魚壽司幾有創意 不過味道就普通啦 個柚子茶超得意 係自己針出黎😍呢度想讚下個侍應 話說呢度就電話落單嘅 係我哋落單嘅時候我本身就嗌可樂啦 點知可能手殘撳咗礦泉水喎 嗰陣時佢上支礦泉水嗰陣仲以為佢比錯 但原來自己按錯 咁都冇所謂啦諗住照要 點知佢堅持比翻個可樂我 個侍應姐姐值得一讚 真係好好人呀!! 總括呢間既野食唔錯坐得舒服又服務態度好 Happy night !!
睇咗個Menu應該呢個set最抵 有埋飯卷邊爐壽司同嘢飲~
個柚子茶超得意 係自己針出黎😍