2019-05-05 108 浏览
話說想同另一半想食放題慶祝週年紀念,係呢度搵咗好多係旺角既放題,好耐無食過放題了,咁啱比我睇中咗呢間,時間本來果個時間,之後改左呢一個時間,職員都好有禮貌比我咁改,我哋一去到可能過左午巿,都無咩人食,可能頭輪啲人食飽了,一坐低職員就叫我哋選咗刺身先,咁我哋就點咗,好快刺身就到了,陸續點既食物好快就到了,無漏單,但唯獨是我點既刺身蝦無貨職員無同我講,下次應該同顧客無個樣嘢食,其實款式好多無食到,眼闊肚窄,唔知係唔係年紀大食少咗好多,食物多飲品都多但種類當然選擇唔少,都算幾好,食完2個鐘埋單走,埋單前職員比左甜品紙比我哋選甜品,叫左牛奶布丁唔甜又唔漏,好滑,木糠布丁都好食,心太軟無漏心差少少,整體嚟講食物都好好食,下次會再嚟過