2014-02-01 8010 浏览
食左放題都有一段日子,雖然唔係食得多,但係一個月至少一次啦,但係呢間放題就俾左一個好唔同既感覺。第一,叫既野食唔會漏單,而且上菜好快,好多放題一係黎唔齊,一係唔黎漏單,一係好耐唔黎,但係呢間就快!齊!準!,但記得有個相信係負責人既係到講:相明相樸手放題,緊係大份量喇,唔會黎少,一定黎多,寧願你頂住個胃行出去 第二,服務態度好好,好多地方因為人多或者單多,d員工做到好怒氣,但係呢到就完全唔同第三,野食質素,我唔敢話好好,但係一定係物有所值,呢個價錢唔會要求太高,但係至少會有意外驚喜,特別佢既大蝦,係令我反轉頭既最大動力,因為佢啲蝦大得黎好有口感,又爽口,超級新鮮,而全部刺身都非常唔錯,,只係唯獨我期待既元貝刺身差左少少 ,而熟食方面,都係係水準之上,唯獨焗蠔既蠔比較細粒,有少少失望,但係總括而言,食身方面都係水準之作 第四,環境幾好,坐既地方唔逼,張枱唔大,但係員工就會幫你睇住張枱既空間上菜,好貼心總括黎講,放題黎計,呢間將會係我未來首選,除非佢質素下降

總括黎講,放題黎計,呢間將會係我未來首選,除非佢質素下降
2013-12-31
庆祝纪念