必食推介🤭🤭 已经食过好多次嘅韩式餐厅🤤🤤 入面既员工真系oppa黎架😳 好!都系讲翻d野食先😂😂呢个韩式鱿鱼炸鸡我次次嚟到都会嗌🤪 佢个鱿鱼点个白色酱真系好好食 炸得啱啱好 炸鸡就普通la🤔 但佢又冇得单点鱿鱼 所以次次都逼点呢个set🤣 另外个牛肉粉丝就麻麻哋啦冇乜特别 吾洗嗌都得😂😂最后𠮶个忌廉芝士炒年糕面真系好好食!!!虽然系济咗啲🤭 但几个fd share会啱啱好 次次介绍佢地食 佢地都会清晒🌝🌝 个汁好creamy有小小芝士再加埋忌廉真系好正🤭 如果唔想食咁热气 就一定要嗌呢个😬😬然后野饮一定要嗌个orea奶昔 个orea味系劲浓😂 入面仲有朱古力味加cream👍🏻 都系超好饮🤧🤧
另外个牛肉粉丝就麻麻哋啦冇乜特别 吾洗嗌都得😂😂
韩式鱿鱼炸鸡