2017-01-20
環境-非常舒適, 座位好闊落-窗枱卡位每枱都有叉電插座-坐位下有放手袋物品的位置-餐廳播放韓國流行音樂,似韓式咖啡店食物-鳳梨蘋果鹽水雞重口味人士最愛,好多薑蔥莞茜,濃味得黎又有番d鳳梨同蘋果清一清。雞係用雞脾肉,入口夠嫩滑,肉質結實。-鹽酥雞肉燥飯肉燥份量少咗d,但鹽酥雞炸得好乾身,入口酥脆不油膩,雞皮卜卜脆但雞肉嫩滑夠juicy;另外仲有半隻糖水蛋同d 雜菜添,份量十足!-紅花蟹肉意大利闊條麵蟹肉雖然唔多,但有蟹籽搭夠。醬汁好特別,食落有咖哩粉既香,但完全唔辣,而且醬汁份量岩岩好,夠撈成碟麵。而且麵條煮得好好,軟硬適中,同朋友邊傾計邊食野,即使個麵放涼,食落都唔會糊口。-熱水果茶飲水果茶最驚入口又酸又苦澀,但呢度加左話梅居然係咁夾咁好飲,飲到水果既清甜又有話梅咸咸地襯托番,成件事好match!-熱山薑雪梨茶山薑份量剛好,不會過辣,而且雪梨茶入口清甜,唔似係用糖精溝出黎既感覺。服務-侍應都好smart,耐心落單同推介野食俾我地-無用餐時限,好岩同fd 慢慢傾計
-非常舒適, 座位好闊落
-窗枱卡位每枱都有叉電插座
-坐位下有放手袋物品的位置
-餐廳播放韓國流行音樂,似韓式咖啡店
食物
-鳳梨蘋果鹽水雞
-鹽酥雞肉燥飯
-紅花蟹肉意大利闊條麵
-熱水果茶
-熱山薑雪梨茶
-侍應都好smart,耐心落單同推介野食俾我地
-無用餐時限,好岩同fd 慢慢傾計