2000-12-07
兩個人o黎,叫o左五樣o野:炸蔬菜、咖哩香燒雞、廚師咖哩雞、什果薄餅同埋印度黃飯。味道唔錯~(炸蔬菜),其實得蕃薯同茄子…味道ok 啦! 蕃薯好味d ,但若果d蕃薯可以切厚多d ,口感會更好。(咖哩香燒雞)同(廚師咖哩雞)d 雞都係燒過,兩者d 咖哩味都好出、好香。不過(廚師咖哩雞)就係加o左小小酒入去煮,帶點點苦味;(咖哩香燒雞)除o左一件件無骨雞肉外就連d 汁都充滿雞絲!起初覺得(廚師咖哩雞)好食d,可能較辣~ 不過食落又好似幾鹹,還是(咖哩香燒雞)好味d~ 至於(什果薄餅)同埋(印度黃飯)呢,都唔錯!兩款都不油不膩~ (印度黃飯)雖較淡味,不過就好香印度香料味!而(什果薄餅)原來係甜o既,有d 什果粉同椰絲o向入面,幾得意!o個日我o地揀o左出面d 露天位坐,好舒服又涼爽…可惜呢d 係要付出代價o架‧‧‧Order 完d 食物之後,我竟然發現有條超級恐佈o既毛蟲o係我隔離張椅到,咁我咪即刻fing 開佢囉!點知當我地食食o下o野o個陣,突然發現佢o係張檯上面出現!真係嚇都比佢嚇死呀~ 陰功~~~