2019-10-08 97 浏览
我已經第二次食呢間Ninetys 呢間就係另一間分店係中環SoHo😍同樣工業風既裝修,plating很美食物高質既一間餐廳。呢間仲可以有酒飲🍸.🍴Siu Wan Rice $168而家好多地方都有得食暗然銷魂飯😂呢度都唔執輸。佢哋都有個銷魂飯固然地就係叉燒同雞蛋🤪。但呢個就唔同啦佢哋嘅肉係用慢煮黑毛豬既肉。所以係好腍,而且好香🤤。唔好見到佢個樣四四方方好似好少咁。其實一個女仔食都好夠飽㗎啦🍴Thai-style Sriracha Chicken pineapplesapple burger $148.之前食咗佢嘅Piggypiggy。 已經對佢哋嘅burger念念不忘,今次就叫咗另一款。呢款有塊大嘅雞扒再加一個大嘅新鮮菠!冇錯係新鮮菠蘿唔係罐頭菠蘿😻佢個雞扒點佢伴碟嘅醬好好味👍🏼.🍴GrapeFruit $48今次先買另外一款果茶,我都係鍾意Fruit Romance多d🥰。.🍴Tofu cheesecake $88食完主食當然唔少得甜品啦。叫咗佢哋嘅豆腐芝士甜品豆腐味同芝士味都唔會好重。所以唔會特別膩口,加埋啲crumble增加左個層次感,不錯😀

🍴Siu Wan Rice $168

🍴GrapeFruit $48