2019-04-15 41 浏览
今日同男朋友出左旺角行下,上到朗豪坊12樓見到有間burger舖頭,就決定不如試下。佢個場唔算大,都坐左8 9成人,要等左一陣先入得。枱同枱之間無乜太多空位,但個場唔大,都好明白嘅。睇左下餐牌,都有唔少選擇。我地最尾揀左水牛城棒棒雞,熱溶拉可雷特芝士漢堡配薯條,酸瓜同凍檸茶同埋一個脆魚柳墨西哥夾脆皮餅。個雞就上先,配有兩個汁,好熱辣辣同脆,有五件雞都好抵食。之後好快個漢堡就上枱,佢仲會係我地面前加一大片芝士,仲會提返要襯熱食,唔係凍左會唔好食。我地兩個人share一個都好夠食,仲有酸瓜同薯條,好juicy好唔錯。最後已經飽左8成之後再上埋個夾餅,個脆皮好脆,件魚好大件,仲有啲傳統嘅醬,值得一試!最尾埋單兩個人唔駛三百蚊,係旺角嚟講算好抵食,行開不坊一試!

2019-04-09