2018-02-22 444 浏览
朋友食過《倫哥尚品火鍋私房菜 》都讚好,所以特意推介我哋一齊去試吓。餐廳環境都幾大,而且有房仔坐,如果一大班人更可以坐圓枱位置。套餐任飲任食,所以我哋即刻出左去雪櫃攞飲品,仲有我最鍾意嘅自家製涼茶-五花茶。前菜木耳同埋四季豆小小酸辣嘅味道,食落去好爽口,而且好開胃。除此之外,刺身拼盤更有我最鍾意嘅三文魚刺身,食落去刺身非常新鮮,而且係半肥瘦的。最後仲有燉湯,非常滋補。餐廳非常體貼,餐紙上寫左點樣去嘆雞煲嘅四步曲,阿嫲雞煲果然好正,好入味,由於太好味,所以我哋六個人食咗兩隻雞。海鮮拼盤中,每一款海鮮都非常新鮮。牛頸脊表面條紋非常平均,半肥瘦好好食。雲吞水餃好大隻皮薄饀靚,食落去啖啖肉。最後仲有甜品🍮牛奶布甸,食落去好香滑,而且有好香濃嘅牛奶味道,呢個餐真係非常滿足呀。

最後仲有燉湯,非常滋補。

海鮮拼盤中,每一款海鮮都非常新鮮。

牛頸脊表面條紋非常平均,半肥瘦好好食。

雲吞水餃好大隻皮薄饀靚,食落去啖啖肉。