(非会员)
星期六晚凍凍地突然想食暖笠笠既甜品, 於是同朋友去幫趁呢間課室feel既甜品店, 咁橋佢地有新甜品出喎, 有成四款咁多, 我地本想order奶茶燉蛋, 點知賣晒, 於是叫左客北海道牛乳梳乎里同佢地招牌既tiramisu, 首先上既係tiramisu, 第一啖既感覺係feel到好香既酒味但唔苦澀, 非常有大酒店風範, 30幾蚊可以有咁既水準真係好抵!! 跟住上既北海道牛乳梳乎里寫明制作時間要十五分鐘, 因為即叫即整, 上既時候嚇一跳, 哇...大個我個FRD塊面!! 以往食梳乎里都好似食空氣咁 (even去酒店同出名既太x館), 但所以呢個有外表又有內涵既就真係超讚啦!! 所以要推介比大家!!

所以要推介比大家!!
招牌tiramisu
2009-11-21