2023-08-24 27 浏览
🌟今日嚟旺角做嘢,分店同事推介我Easy Joe二世祖,餐廳名引起我好奇心,專登行路過去享受美食。餐廳格局好特別,入去坐低感覺已經很良好。***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** 🍔美國牛肉蘑菇芝士漢堡配炸洋蔥圈$148牛肉1寸厚😱材料好充足,所以漢堡好高大,要分層享受😂造型好趣怪,食得又睇得。🦪白酒藍青口$88嘩!玫瑰花花瓣嘅青口好靚,青口好新鮮清甜,口感厚肉,帶小小白酒香。☕️Tiramisu鮮奶咖啡$48(Chocolate, coffee, bailey)含有甜酒嘅咖啡,見到已經心心眼😍聞落去清香撲鼻感覺,飲落去好順口,有少少咖啡味帶輕微酒香。***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** 離開時,已經計劃好下次會試吓飲餐廳嘅signature「特濃宇治抹茶白朱古力」,差唔多張張枱都叫😳真心值得旺角行過嚟,一定有下次。

🍔美國牛肉蘑菇芝士漢堡配炸洋蔥圈$148

🦪白酒藍青口$88

☕️Tiramisu鮮奶咖啡$48
(Chocolate, coffee, bailey)