放工之後約朋友黎尖沙咀呢間bar restaurant,地方闊落又有live band,聲響較得剛剛好,我地坐近台前都唔會覺得太大聲,同埋live band同食客都有interaction,好有feel。呢度menu都有好多嘢揀,適合大家一路聽吓歌食吓嘢飲吓酒。生牛肉tartare ($188)牛肉seasoned 得好好,配搭多士一齊食,非常開胃!脆香雞翼 ($68)雞翼好脆口,配搭泰式辣汁,夠曬嘢味!小食拼盤 ($348)拼盤食物超多種類,好適合一整晚慢慢食嘢傾計,我地最鍾意個龍蝦尾同埋西班牙五花腩,好好食,推介!菠蘿冰 ($78)好 refreshing又唔會太甜既mocktail,適合依家咁熱既天氣!Meh Spring ($78)Presentation 好classy,淡淡的玫瑰味,好適合女仔既mocktail!

呢度menu都有好多嘢揀,適合大家一路聽吓歌食吓嘢飲吓酒。

生牛肉tartare ($188)
牛肉seasoned 得好好,配搭多士一齊食,非常開胃!

脆香雞翼 ($68)
雞翼好脆口,配搭泰式辣汁,夠曬嘢味!

小食拼盤 ($348)

菠蘿冰 ($78)

Meh Spring ($78)